ORKAR INTE VÄNTA !!

Okej seriöst det har bara gått två minuter sen jag kollade på klockan sist och det känns som typ 5 timmar nej men asså fan va tiden går segt asså :s

Som ni vet röker jag tyvärr men nu ska vi trappa ner för nästa vecka slutar jag, elin och jonna röka nice eller hur :) asså jag kommer seriöst sluta för nu orkar jag inte slösa pengar på cigg, cigg, cigg och cigg asså man blir ju fattig på 19 cigaretter !!



'' fimpa röken behåll glöden ''


Juste tog kort på min mage och tryckte ut så jag såg gravid ut plus att jag hade ätit.

SER INTE JAG UT ATT VARA GRAVID


Min rosa dator funkar knappast

Jag säger bara r.i.p min rosa dator asså den är helt död .. pappa fixade och trixade med den idag men inget ändrades visst alla mina pogram försvann men inget annat hände :S jag blir så sjukt irriterad att alla datorer jag har går sönder efter ett pogram man laddar ner men menand en kompis har haft sin dator i 10 år utan några problem ?

Imorgon är det fett soft jag har halvdag så jag och elin ska käka någonstans .. hon är ledig imorgon så vi passar på att käka då liksom ..
Pappa fick just värsta utbrottet på våra konton vi ska aktivera i skolan .. Han förstår inte varför dom ska ha det så löjligt för att 1 konto ska funka ?
och imorse sa bogdan att han skulle ringa hem om vi inte gör det och mamma började gapskratta. Hon tyckte det lät jätte löjligt :P

Testade pappas glasögon som jag brukar ha när jag läser i böcker och kollar på TV men jag har inga egna, men pappa tycker vi ska fixa det för ibland kan jag inte läsa vissa texter ?



hahah inte direkt det finaste men jag ser så sjukt mycket bättre i dom

puss å kram

Försöker så gott jag kan

Hello bitches.
Ja min dator är strax klar men pappa är helt rubbad han orkar inte göra något ..


Imorse kom jag på att jag ade en digital kamera så jag laddade den lite och tog med mig den till skolan haha har inte envänt den på typ sen turkiet 3 månader ungefär :)
så jag tog lite kort haha .. jag tycker min kamera är skit bra men använder den aldrig lite tråkigt men jag är faktiskt inte van vid att ha en kamera även fast jag snart har haft den i 1 år snart :P

På torsdag kl 21:00 är det Good luck chuck på 6:an JAG ÄLSKAR DEN FILMEN, så jävla bra tycker jag då men det kanske inte alla tycker :P Kolla på den säger jag bara :D

Bilder idag:
































Strapatsen

HAHAH nu sitter jag med en kaffe och en cigg på min balle haha medans södertörns friskola har strapatsen, Men jag är faktiskt sjuk så jag har en anledning till varför jag sitter hära :P


Älskling kommer idag jäte roligt jag har inte träffat han på 1 vecka som vanligt :P men vi ska börja ses i stan :) elin har bara 1 lektion idag hon börjar 1 eller vad det var så jag ska åka till huddinge och möta henne jag funtar på att sola idag men jag venne.
jag är ju sjuk men vet ni vad * jag bryr mig inte * asså när jag är sjuk kan jag inte bara ligga i sängen och kolla på tv just därför hatar jag att vara sjuk :S men vad ska man göra när man är sjuk säg mig det ??
hahah aja nu ska jag duscha :) puss på er bitches !







jag vill till turkiet igen ser ni hur brun jag är :)

Fan jag är ledsen

Hello bitches asså jag är sjukt ledsen att jag inte kan blogga men asså pappa ska fixa min dator men han är lika snabb som en sköldpadda. Förra veckan betällde mamma ett par skor från ellos som jag ska försöka visa upp sen på bloggen :) Sen i fredags köpte jag en jacka på new yorker men den kan jag inte visa på ett tag eftersom att jag inte har tillgång till datorn men jag ska fixa det så snabbt som möjligt :)

Var hos edwin hela helgen va jätte skönt att bar ta det lungt lärde mig spela ett spel skit roligt men det var typ som CA har spelat CS 1 gång klarande inte av att spela den för jag har inte det tålamodet så jag fattar varför killar blir så förbannade när dom förlorar :D kom hem i söndags var med jonna elin becca och ugur :D
men nu ska jag kila puss på er bebbs





nya bilder fick ni också :D

Hemma hos edwin

Jag är jätte ledsen för en dålig uppdatering jag menar det verkligen men jag ska faktiskt säga ärligt nu. Min lilla rosa pink lady är trasig helt nu får panik började gråta 3dje gången jag försökte sätta på den. Men pappa håller på med min stationära nu så den är snart klar men jag ska blogga jätte mycket när jag har fått min stationära. Jag ska önska mig en ny laptop i julklapp kommer snappast få en ny nu. Pappa får försöka fixa den rosa så får mamma ta den eller någon :D

läsa lite till i boken sen sova

Imorgon som sagt går mitt comviq ut så jag sak smsa med älskling så mycket som det går nu så aa :) Ska först borsta gaddarna och sen tvätta ansiktet sen döö i sängen :D ahhaha men ni får ha en fortsatt trevlig kväll ni som är nattugglor ;) puss på er alla mina älsklade !!



godnight bitches !!


Mariah Carey

Okej jag har blivit helt galen i mariah carey hennes röst är ju sjukt jävla fin ! asså jag vill kunna sjunga som henne ! blir fan helt galen.

Juste vi läser en skit bra bok i skolan som heter vinterviken, jag kan inte sluta läsa den kan jag säga nu med det samma, Har aldrig gillar skolan böcker men nu har tine ( min lärare ) gjort ett plus i bokläsning :) hahah jag vill fan ha den boken hemma. Senare ska vi kolla på filmen och den vill jag se NU NU NU NU :D
Så nu sitter jag och läser min bok och lyssnar på mariah carey skit BRA !



Halloween

Hello bitches har försökt ladda ner bittorrent och photoshop men det går åt helvete så jag skiter i det, Kom och tänka på att det start är halloween ? Vad ska man vara då tycker ni. Jag har aldrig liksom varit så insatt i det men det här året ska jag vara något speciellt ! Så ni MÅSTE HJÄLPA MIG SNÄLLA !! Tänkte på en död brundtärna asså aa som i corpse bride eller vad den heter fett najs ? men om ni har förslag så säg gärna till :)


BLÄÄ

hahah jag har absolut inget att skriva om kan jag säga, asså jag vill åka till högdalen och sola men jag vill inte panta burkarna själv för jag får pengar för det plus att jag måste köpa comviq som kostar hela 75KR så aa jag kommer inte ha mycket till att sola för liksom hahaha :P fan att jag köpte REDBULL för mina 20 kr hahah kan fråga pappa om 20 kr har en femma någonstans som ligger här och ruttnar :) den kan väll göra någon nytta fan eller hur :P jaja nu tar jag med mig modet och går ner och pantar själv då HAHAH fan va roligt att se mig själv och panta men tänk om maskinen går söder då är det kört säger jag bara, då skiter jag i allt och går hem igen hahah






Skolan @

Nu sitter man i skolan och kollar på facebook, Vi har någon matte sak på NO:n asså helt seriöst dom som fattar excel dom är ju sjukt jävla smarta för jag fattar inte vad fan som är meningen med det. Visst man ska kunna göra stapel diagram ECX. men asså aa jag har gjort en rätt fin men aa :)

Nu ska jag fortsätta jobba snart är det lunch sen har jag hemkunskap :)

 


helgen har varit kort

Hello bitches, jag har inte bloggat pga, att jag har varit hos p-vännen :) det har varit jätte skönt. Har kollat på en film jag har velat se länge och jag kan säga att den får 5 stjärnor direkt asså, den har folk säkert redan sett
 '' i rymden finns inga känslor '' Sjukt bra asså jag blev chockad av att det va så bra hade inte trott det om jag ska vara seriös :D Men nu är jag hemma och det känns jätte skönt men det blir tomt i sängen :S men men det överlever jag. Det är inte så att jag inte kan sova utan honom absolut inte. Är bara rätt van att sova med honom haha men sak samma imorgon är det måndag kommer inte ens orka gå upp ur sängen kan jag säga -.- men men vad ska man göra haha. Nu ska jag in i duschen FY FAN VA SKÖÖÖNT. PUSS Å KNULL ALLIHOPA



eran emhoe är skiit pigg kan jag påstå :D

Lägga mig ner med keso och kolla på tv!

Detta är livet keso med äpplen och tv. Det är de jag ska göra nu puss å kram älsklingar !!

 

Roligaste dagen ever

Hej bitches jag har inte kunnat blogga idag för att när jag kom hem städade jag hela huset så nu är det 200 som rullar in på kontot imorgon :)


Idag började jag kvart över 12 så jag cassandra och lollo möttes i huddinge vi skulle käka lunch det blev avklarat och när vi skulle till skolan skulle vi ha gympa. Vi gick på bussen och vi slet av oss alla kläderna för att vi skulle byta om på bussen vi trodde inte vi skulle hinna men det gjorde vi ska ni veta. HAHAh vi har det filmat på lollos mobil så jag hoppas att jag får filmen.

Sen skulle vi springa elljusspåret och TROR ni verkligen att JAG AV ALLA MÄNNISKOR orkar sånt NEJ !
Och jag kan säga att jag dooog !

Nu kommer lite bilder i alla fall :)



hade ni kul ? .. för det hade jag ;)

trött på skolan

Ja nu är jag hemma men det har jag varit ett bra tag tog en lång dusch så jävla skönt.
aa som min rubrik säger är jag så trött på skolan asså inte trött på den men asså att gå dit göra samma sak i 1 termin och sen lov sen samma sak igen vill bara börja gymnasiet nu fan orkar inte gå till min skola varje dag i 1 år till puuhh. Idag ska jag fan städa rummet tror jag orkar inte göra det imorgon.

Imorgon har jag sovmorgon till typ halv 12 eller aa till gympan så jag, cassandra och lollo ska käka lunch i huddinge fett najs eller hur ? sen ska vi till skolan ha gympa sen vet jag inte vad vi har.
På fredag är det 10 års jubileum i vår skola haha så vi börjar kvart över nio och slutar 2 fett skönt eller hur ?
Jag vet inte om jag ska till bebis han är typ sjuk och då kanske inte jag ska komma, man ska ju vila ut om man är sjuk så man blir frisk fortare. Men han verkar skit sur eller han blir lätt upprörd ..

Men nu ska ja kolla lite här och dära :)



HAHHA KOLLA VILKEN ROLIG BILD :D

nu ska man fixa sig till sängen

Vet ni att jag har vampyr tänder :D jag tycker det är coolt för mina är jätte vassa och dom syns faktiskt :)
mitt hår har typ blivit ljusare sen sist tycker jag och jag börjar få utväxten igen haha detta är inte bra måste klippa mig snart

* Klippa mig
* färga håret
* Hitta en snygg frisyr också


Jag är övertrött och jag har skit tråkigt så jag tar en massa roliga kort, har ni märkt att jag bjuder jätte mycket på mig själv när det gäller bilder. Men ni vet det är min sanna sida ;) jag är ju helt crazy det vet ni alla :D hahaha


SER NI HAHAH :D



FY FAAAAN FÖR UTVÄXT SKA FAN FÄRGA DET SVART ;)




GODNATT SOM SAGT :D hur ska detta gå till ?

IDOL HAHAH !

ASSÅ SHIT JAG SVÄR JAG HAR VÄRSTA 6 PACKET EFTER IDOL.

men asså det var ju 1 tjej som gjorde bort sig lite asså hon var ju sjukt bra på att sjunga !
jag vill bara ha hennes röst hes och så jävla fin, dom dära seamesiska ( stavas ) tvillingarna den ena '' mörka '' så jäcla GRYM !



hon är sjukt grym !!

usch trist

Hello bitches idag har jag varit i skolan, kom hem för ett tag sen. Skit tråkig dag i skolan vaknade förrsent och somnade på lektionen asså seriöst vilken sugig tisdag. 

Elin ska träna med sin syrra jag vill också göra det men bara för att jag har börjat röka igen så får jag inte det men vet ni om jag får träna och få ett årskort så skulle jag faktiskt tänka mig träna varje dag men man behöver ''föräldrarna med om man ska träna'' på äckliga friskis och svettis SÅ JÄVLA DÅLIGT ! Så jävla trött på sånt skit snack, asså jag är 15 men om jag ska sätta mig på en jävla cykel ska jag behöva mina föräldrar med för det ÅÅÅÅÅH SÅ JÄVLA JOBBIGT.
 
När jag blir 18 ska jag fan börja på S.A.T.S eller vad dom heter fan !!





Ja, JAG HAR SKIIT TRÅKIGT MÄRKS DET ELLER ? :)

Hemma och trött som f*n

Jaa som sagt jag åkte till högdalen kl 8 sen skulle min buss komma halv nio så det va sjukt ONÖDIGT att jag åkte dit SNAAARK men aa bussen var däremot försenad också man är ju inte direkt förvånad ? jaja HATAR SL fan dom har ju ingen koll alls. Men nu ska jag hoppa ner i sängen är skit trött ..



Så här ser jag oftast ut på morgonen, denna togs i morse hahha

natti natti mina älskade bitches !!

TRÅÅÅÅK !

   

Har man tråkigt så har man ??

måndagar suger

Ja som sagt då är det skit långt kvar till helgen hahah tänker alltid så men asså man ska ju inte klaga vi gör LIKSOM INGET I SKOLAN så det är soft :D men aa när man kommer hem har man nada too do !!
Dagens outfit

Jeans tights: new yorker
Linne: HM
Lång nät tröja: Gina tricot


skulle man passa med mitt bena ? NÄÄ

Något ni inte visste

Det ni inte visste om mig,



* Jag älskar att dansa
* Jag älskar att festa
( utan alkohol )
* Jag hatar folk som tror dom bestämer över mig
* Jag har svårt för folk som inte kan säga nej ?


DJURPLÅGERI VEM FAN TÄNKER SÅ!

asså igår gick jag in på internet sen kom en sak upp om att en tjej slängde i
 VALPAR I FLODEN NYFÖDDA VALPAR seriöst IDIOTER HUR FAN KAN MAN TÄNKA SÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JAG HAR LUST ATT SÖKA UPP IDOTERNA SOM HÅLLER PÅ SÅ BARA DÖDA DOM ASSÅ JAG KAN INTE BESKRIVA MIN ILSKA JUST NU MEN ASSÅ ATT SE SÅNT ÄR FÖR FAN INTE ENS KUL. Förra året såg jag en SOLDAT av alla människor slänga en liten valp rakt ut i öknen SERIÖST jag orkar inte se sånt men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NEJ JAG HAR INGET MER ATT SÄGA...

http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig

IDIIIIOOOOTEEER !


Ingen lust

Sorry bitches, men jag har ingen lust att blogga har inget att skriva min design har jag haft rätt länge men kan inte byta har inga sånna pogram och kan inte göra det. Ska lära mig det. Men min blogg är så tråkig att man inte har någon lust att blogga längre :S men men jag kan inget göra.




Vi har en massa sexualkunskap och det är inte så roligt att snacka om varje blogg inlägg liksom. Visst sex och samlevnad är intressant men det är inget man skriver på en blogg, jo om det är en sex blogg :) Men det är ju inte min så då skriver vi inte sånt i den gjorde det någon gång men det var ju bara tråkigt.. finns redan sex bloggar men om ni vill att jag ska göra det är det bara att säga det så kan jag fortsätta med det ?





HAR LÄRT MIG ATT GÖRA EN BLOMMA AV TUNGAN :D


dålig uppdatering :s

sorry bebisar men jag sak uppdatera bättre efter helgen jag och älskling firade 2 månader i tisdags, jag vet det är inte mycket men så är det :) jag fick ett jätte fint halsband och det är hur gulligt som helst, igår var jag också i stan för att träffa älskling så jag kom typ hem 6 igår eller något idag slutade jag typ 4 och jag har STOR STÄDAT mitt rum och då menar jag seriöst hahah helvete vad saker säger jag bara :D
Men nu ska jag sminka mig ska snart ut liksom :D


dålig kvaliteé men aja ni fattar säkert vad jag har på mig :D



halsbandet jag fick av älskling ( fick en fotlänk också :)

RSS 2.0